Lotterier från IOGT-NTO lotterier ger mersmak

Resan, Femkronan, Tjugan, Weekend, Skattjakten och Pyramiden är några av de lotterier som Miljonlotteriet har eller har haft i sitt utbud och som haft stor framgång bland spelarna. Det handlar om folknära spel som är lätta att spela, med goda vinstchanser och spännande komponenter. När du som spelare dessutom vet om att en del av Miljonlotteriets vinstpengar går till IOGT-NTO:s verksamhet och hjälper människor som har problem med alkohol och droger att komma på fötter igen, så känns kanske spelandet extra angenämt.

Slumpen som styr lotterier och avgör vinst eller förlust

Lotterier hjälper att hålla drömmen vid livLotterier är spel där spelaren inte kan kontrollera spelets resultat, utan sätter sin tillit till slumpen. Om lyckan står spelaren bi så vinner den, om inte så förlorar den. De flesta lotterier handlar om att vinna saker eller pengar och försäljningen innefattar ett stort antal nitlotter och ett mindre antal vinstlotterier. På så sätt blir det ett överskott som ofta går till välgörande ändamål och föreningsliv. Just att lägga spelets resultat i slumpens händer är en del av spänningsmomentet för lotterier.
Det finns en liten chans att just du vinner, och även ifall den är liten så leker du med tanken på att det kommer att bli just precis du som kammar hem storvinsten den här gången. Det finns ju bevisligen en hel del människor som vunnit miljonvinster och förverkligat sina drömmar med pengarna, så varför inte satsa och hoppas på att bli en av dem. Kanske är hemligheten med att spela på lotterier fast vinsten ofta uteblir att drömmarna som den stora vinsten ska uppfylla hägrar i bakhuvudet: ”När jag vinner, då ska jag äntligen…” Det finns ingenting tragiskt i att inte vinna så länge summorna du lägger på lotterier är relativt små. En lott är dessutom en väldigt bra present att ge bort då till någon du tycker om!